Kapcsolat, kérdés, ötlet:

gepemberblog (kukac)
gmail (pont) com

vagy a Facebook-on:
Gépember naplója

Facebook

Az utolsó kommentek

Online

free counters

 

Címszavakban

Licenc

Creative Commons License
Gépember "Gépember naplója" című műve Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc alatt van.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://gepembernaploja.blog.hu.

Mindent tudni akarnak - rólunk

2011.01.04. 12:54 :: Gépember

Megosztás

 

Először a videó, aztán a cikk.

 

 

"Mielőtt megcsörren a mobilunk vagy a vezetékes telefonunk, és hangsúlyozzuk, hogy mielőtt, a CallMix szoftver ablaka felugrik és a hívó fél különböző adatait látjuk magunk előtt, a tesztfázisban, a fejlesztés jelenlegi szintjén ez a hívó fél Facebook-profilját, Twitter-fiókját, a közös levelezést, illetve a földrajzi helyzetét jelenti. Ehhez persze az szükséges, hogy a szám benne legyen a névjegyzékünkben, ami lehet akár Microsoft Outlook vagy Google Gmail, mindkettővel képes szinkronizálni a szoftver. Az adatbázis pedig lehet saját vagy akár vállalati, globális címlista is."

...

"Egy másik érdekes funkció, hogy ha nem vagyunk mobilon elérhetőek, mert épp egy tárgyaláson vagyunk, akkor a felugró ablakon keresztül küldhetünk üzenetet a hívónak, amit a rendszer beszédszintetizátorral felolvas. Ha pedig teljesen elérhetetlen a mobilunk, akkor a hívó fél egy menübe jut, ahol meghallgathatja az utolsó néhány Facebook-üzenetünket felolvasva, hátha ez segít neki abban hogy megtudja, hol járunk, mit csinálunk. Akár az is lehetséges, hogy a naptárunkból a CallMix megkeresse, épp mit csinálunk és felolvassa, hogy „bocs, fél kettőig tárgyaláson vagyok, keress utána”.

Forrás és teljes cikk itt

 

Élünk a technika nyújtotta lehetőségekkel. 

Csak egyet ne feledjünk el: az "élünk vele" és a "visszaélünk vele" között nagyon keskeny a határ...

 


Szólj hozzá!

Címkék: adatvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://gepembernaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr572559726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása